Utorok28. máj 2024, meniny má Viliam, zajtra Vilma

Drobová o Banášovej a Marešovi: Je tam chémia! Som zvedavá, ako to bude iskriť!

Gabika Drobová, Adela Banášová a Leoš Mareš Zobraziť galériu (13)
Gabika Drobová, Adela Banášová a Leoš Mareš

BRATISLAVA – Máme nový česko-slovenský párik! Dramaturgička ťažiskového projektu Česko Slovensko hľadá SuperStar Gabriela Drobová (35) pred pár dňami prezradila pikošky zo zákulisia pripravovanej šou.

Hoci sa ešte len pred pár dňami začali nakrúcať prvé upútavky na česko-slovenskú SuperStar, dramaturgička projektu Gabriela Drobová už teraz prezradila zaujímavosti o moderátoroch speváckej súťaže.

Nimi sú najskúsenejšie a najlepšie platené tváre vo svojom fachu - Čech Leoš Mareš a Adela Banášová. A práve tento pár si vraj výborne rozumie. Dokonca medzi nimi funguje aj chémia. „Sú to jednotky na českom a slovenskom trhu. Už sa aj stretli pri práci. Nakrúcali totiž televízny spot. Myslím si, že medzi nimi funguje obrovská chémia, ale to nech diváci posúdia sami. A keď to bude fungovať aj v projekte, tak sa budem tešiť,“ povedala Drobová v relácii Zo zákulisia Markízy.

Adela bola zvyknutá na Pyca, Leoš je skôr sólový hráč. On ešte nemoderoval s partnerom, tak to určite bude pre oboch veľká skúsenosť a výzva. Ale som zvedavá, ako to bude medzi nimi iskriť a čo sa bude diať,“ dodala hlavná dramaturgička projektu, ktorá tak zrejme naznačovala, že by medzi nimi mohlo byť niečo viac.

Treba však podotknúť, že Leoš Mareš je ženatý, hoci sa nedávno prevalil jeho ďalší údajný románik s inou ženou. Adela Banášová tiež už nie je voľná. So svojím tanečným partnerom Petrom Modrovským pre topky.sk priznali, že sú viac ako kamaráti. Uvidíme, či to teda naozaj medzi moderátormi bude iskriť.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu