Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Honba na Banášovú: Peťo, takto ju ulovíš! Uspel tým aj Bezdeda!

Adela Banášová Zobraziť galériu (12)
Adela Banášová

BRATISLAVA – Dobyť srdce ženy formátu Adely Banášovej (28) nie je malina. A hoci k získaniu sympatií blonďavej krásky vedie pomerne náročná cesta, topky.sk predsa len našli skratku, ako s úspešnou moderátorkou nezostať len pri kamarátstve! Peťo Modrovský, čítaj!

Na to, aby ste očarili televíznu hviezdu Adelu Banášovú, musíte spĺňať niekoľko kritérií. No topky.sk vedia o jednom, vďaka ktorému by medzi vami a atraktívnou plavovláskou mohla preletieť povestná iskra. Inšpirovať sa môže aj jej tanečný partner Peter Modrovský, s ktorým vraj prežívajú románik.

„Mám strašne rada, keď v sebe majú muži detskosť, to je hrozne fajn,“ priznala sa nám Banášová, čím nepriamo prezradila jeden zo spôsobov, ako „na ňu.“ A zrejme ten zabral pred pár rokmi, keď sa Adela zaľúbila do vtedajšieho superstaristu Tomáša Bezdedu.

Mladý spevák si náklonnosť moderátorky vtedy získal ako devätnásťročný maturant. A práve možno iné nazeranie na svet bolo tým, čo na ňom Banášovú upútalo najviac. Ako sa však topkám priznala, spomínanú črtu obľubuje aj na ostatných.

„Mám rada ľudí, v ktorých ostáva detskosť, že sú takí detskí,“ povedala nám aktuálne aj celebritná tanečníčka. Práve príprava na nedeľňajšie krepčenia v Let's Dance čoraz viac zbližuje Adelu a jej tanečníka Petra Modrovského.

Aj v tomto prípade sa možno spomínaná vlastnosť podpísala pod nadštandardné priateľstvo. Tvár veľkolepých šou však vážny vzťah médiám doposiaľ priamo nepotvrdila. Je teda možné, že plavovláska ešte len na toho pravého čaká. Nechajme sa prekvapiť.



Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu