Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Celebrity dnes neoblejete: Ďurianová vás odignoruje, ostatné pred vami zdrhli!

Ako zvládajú oblievačku? Zobraziť galériu (6)
Ako zvládajú oblievačku?

BRATISLAVA – Mokré ani náhodou! Blonďavé hviezdy nášho šoubiznisu dnešok prežijú v suchu. Prominentné plavovlásky sa na Veľkonočný pondelok rozhodli pred oblievačmi utiecť. Až na Mariannu Ďurianovú (32)...

Celebrity dnes neoblejete: Ďurianová
Zobraziť galériu (6)

Chatárka Barbora

Markizácka plavovláska Barbora Rakovská (22) si Veľkú noc podľa vlastných predstáv veľmi neužila. „Mali sme ísť na lyžovačku s rodičmi, ale otec je chorý,“ smutne topkám skonštatovala moderátorka. Aj ona sama však niekoľko dní bojovala s vysokými teplotami a preto takmer padol aj náhradný plán – ísť s kamarátkou na chatu.

Tam jej oblievačka zrejme nehrozí. „Ja som sa tomu vždy snažila vyhnúť, ale raz ma kamaráti vytiahli na ulicu a vyliali na mňa štyri vedrá vody,“ spomína na riadne osvieženie Barbora. Ak by sa dnes potenciálni oblievači predsa len našli, čaká ich sladká výslužka. „Nakúpili sme čokolády,“ prezradila nám Barbora.

Celebrity dnes neoblejete: Ďurianová
Zobraziť galériu (6)

Trendy Marianna

Hlásateľka markizáckych Televíznych novín Marianna Ďurianová (32) sviatky jari tento rok, zdá sa, celé odignorovala. „Rozprávala som sa s jedným renomovaným odborníkom a podľa neho je Veľká noc už totálne out,“ šokovala nás svojím zistením humorom sršiaca plavovláska.

Celebrity dnes neoblejete: Ďurianová
Zobraziť galériu (6)

Snežná Martina

Voľné sviatočné dni si moderátorka Martina Šimkovičová (37) užívala mimo Slovenska. „Išli sme na lyžovačku do Rakúska,“ prezradila nám tvár hlavného spravodajstva Markízy. Tá sa na Veľkú noc patrične pripravovala. „Mám vyzdobený dom, keďže môj syn tieto sviatky intenzívne prežíva,“ dodala Martina.

Tá má toto obdobie rada aj z dôvodu, že sa môže prejaviť po kreatívnej stránke. Zdobenie kraslíc jej totiž ide od ruky. „Máme tradíciu, že vajcia farbíme v cibuľovej vode,“ povedala topkám svoju preferovanú techniku. Poriadnu zásobu vajíčok musela mať hlavne v detstve. „Boli sme tri dievky, takže ja som si vodu užila,“ spomína so smiechom Šimkovičová.

Celebrity dnes neoblejete: Ďurianová
Zobraziť galériu (6)

Domáca Janka

Prostoreká plavovláska Janka Mináriková (27) trávi veľkonočné sviatky doma u rodičov. Ako topkám priznala, toto obdobie nemá príliš v obľube. Najhorší je zrejme pre ňu začiatok týždňa. „Veľkonočný pondelok nemám rada,“ otvorene priznáva playmate. Svoju odpor nám aj patrične zdôvodnila. „Keď som ešte chodila na základnú školu, tak sa stalo, že som skončila vo vani a spolužiaci ma olievali veľmi studenou vodou.“

Celebrity dnes neoblejete: Ďurianová
Zobraziť galériu (6)

Lyžiarka Erika

Počas obdobia na základnej škole nevítala sviatky jari s veľkou náručou ani moderátorka Črepín s hviezdičkou Erika Barkolová (31). „Prišlo mi to nechutné. Keď si spomeniem na tie plné vedrá vody, alebo na to, keď mojich spolužiakov pustil otec do záhrady a oni ma tam oblievali záhradnou hadicou,“ porozprávala nám o svojich veľkonočných zážitkoch Erika.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu