Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Horúca noc: Rakovská odhalila opálené nohy, z DJ Flower sa stala šelma!

DJ Flower v šelmom outfite, Barbora Rakovská s bronzovou pokožkou. Zobraziť galériu (8)
DJ Flower v šelmom outfite, Barbora Rakovská s bronzovou pokožkou.

BRATISLAVA – Pikantná zábava! Cez víkend bolo v istom bratislavskom podniku poriadne horúco. Môže za to moderátorka Barbora Rakovská (22), playmate Eva Cifrová (26) a maďarská dídžejka – DJ Flower (25).

Sexi ženský trojlístok si nedal ujsť sobotňajšiu módnu šou Axe instinct party, ktorá bola zároveň predstavením novej pánskej vône. Tvárami celej kampane sa stali Barbora Rakovská a Eva Cifrová. Pri tejto príležitosti sa predstavili v úlohe modeliek.

„Nemala som vôbec trému. Brala som to ako zábavu,“ prezradila nám moderátorka šou Slovensko má talent po skončení prehliadky. Na móle sa okrem koženého outfitu predviedla aj v krátkych šortkách, ktoré odhaľovali jej opálené nohy. „Bola som s partiou kamarátov na osem dní na dovolenke v Španielsku,“ prezrádza dôvod bronzovej pokožky.

Barbora však nebola jediná, z ktorej počas sobotňajšieho večera vyžaroval sexepíl. Aj playmate Eva Cifrová bola príjemným spestrením módnej šou. Oku lahodila tiež DJ Flower, ktorá sa, rovnako ako Eva, v minulosti odhalila pre pánsky magazín. Maďarská dídžejka v tigrovanom outfite nepôsobila príjemne iba pre zrak, ale aj sluch. Prítomných hostí totiž na parkete rozpálila svojimi hudobnými mixmi.

Pozrite si viac fotografií. Nájdete ich v našej GALÉRII!


Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu