Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Pocisková: Už odletela do Moskvy! A má strach!

Nela Pocisková krátko pred odletom. Zobraziť galériu (14)
Nela Pocisková krátko pred odletom. (Zdroj: Peter Frolo)

BRATISLAVA – Eurovízia začína! Nela Pociková (18) a Kamil Mikulčík (31) dnes ráno odleteli do Moskvy reprezentovať Slovensko. Zaujímavé je, že nedeľný večer strávila Nela na prenose Let’s Dance, kde sme ju vyspovedali.

Nečakané! Všetci sa čudovali, keď na včerajšom kole tanečnej súťaže zazreli Nelu Pociskovú. Speváčka a herečka totiž dnes letí na medzinárodnú súťaž Eurovízia v Moskve. Prečo nedeľný večer nestrávila oddychovaním, ale namiesto toho do noci sledovala tancujúce celebrity?

„Prišla som sa na Let’s Dance odreagovať, lebo dnes odlietame a už je toho strašne veľa,“ povedala nám krátko po polnoci mladá speváčka a herečka. Ako nám prezradila, v súťaži má viacero kamarátov a bála sa, že niektorých by po návrate z Eurovízie už nestihla podporiť.

Topky.sk, samozrejme, zisťovali, aké pocity má Nela pred súťažou. „Strach, zodpovednosť... Teším sa a zároveň sa bojím,“ netajila. Určite jej však pomôže, že ju do Moskvy príde podporiť aj rodina. „Príde moja mamina s tatinom a inak so mnou ide aj moja opora Ján Ďurovčík,“ prezradila Nela. Ako sme však zistili, jej objaviteľ Ďurovčík sa v piatok musí vrátiť na Slovensko kvôli prenosu Let’s Dance. Pôjde po nedeľnom prenose naspäť do Ruska?  „To závisí od situácie, do akej miery je moja účasť potrebná. Teraz budú skúšky a uvidíme, či sa tam potom ešte vrátim,“ povedal nám Ďurovčík, ktorý robí Nele a Kamilovi pódiového choreografa.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu