Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Bezdeda a Pocisková: Nový pár?! Laškovanie pred kamerami!

Nela Pocisková a Tomáš Bezdeda Zobraziť galériu (9)
Nela Pocisková a Tomáš Bezdeda

BRATISLAVA – Rivali alebo zaľúbenci? Nela Pociková (18) vyhrala súťaž Eurovízia a na Tomáša Bezdedu (23) zostalo iba tretie miesto. Namiesto nenávisti to však medzi nimi vyzerá na lásku.

Mladí speváci sa spoznali práve na speváckej súťaži a pred kamerami sa spolu stretli aj na nakrúcaní šou Chodili sme spolu. A riadne prekvapili! Ich vzájomné sympatie boli neprehliadnuteľné.

„On je v skutočnosti ešte krajší, ako v televízii. Je to taký cukrík,“ skladala Tomášovi komplimenty muzikálová herečka. Dokonca ho označila za jeden zo slovenských sexsymbolov. Tomáš jej ale nezostal nič dlžný. „Asi som sa zabuchol,“ povedal na Nelinu adresu.

Topky.sk samozrejme, zisťovali, či sa Tomášovi Nela páči. „Je naozaj veľmi sympatická,“ povedal nám. Znamená to teda, že medzi mladými spevákmi preskočila aj iskra? „To nemôžem povedať, to je strašne tajné,“ so smiechom povedal Tomáš. Nakoniec však vyšiel s pravdou von. „Nie, nepreskočila. Sadli sme si iba ako kamaráti,“ uviedol veci na pravú mieru. Podľa nás by však s Nelou tvorili naozaj krásny pár. Veď posúďte sami!

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu