Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Ohrdnutá Rakovská: O tom, prečo sa nedostala na ocenenia OTO!

Barbora Rakovská Zobraziť galériu (6)
Barbora Rakovská

BRATISLAVA – Zabudli na ňu alebo sa im nezdala dosť dôležitá? Moderátorka Barbora Rakovská (22) sedela namiesto preberania ocenenia za Program roka 2008 doma a učila sa. Nebola totiž na galavečer OTO 2008 pozvaná!

Už včera ráno sme vás informovali o trápnom okamihu pri vyhlasovaní ankety OTO 2008. Ako Program roka získala totiž cenu šou Slovensko má talent, no pri preberaní ceny po boku moderátora Maroša Kramára nestála Barbora Rakovská, ale porotkyňa Adela Banášová.

Nám sa podarilo s ohrdnutou Barborou spojiť a potvrdila nám naše domnienky. Účasť na galavečere neodmietla kvôli pracovným či súkromným povinnostiam. „Vyhlasovania ankety OTO 2008 som sa zúčastniť mohla, ale nemala som oficiálnu pozvánku od usporiadateľov. Tešila som sa, že program uspel... aj z obývačky,“ povedala nám mladá moderátorka. Zaujímavé je, že v sále historickej budovy Slovenského národného divadla sedelo mnoho televíznych tvárí, ktoré sa nedostali ani do nominácií. Zdá sa, že v tomto prípade zafungovali tradície a pre nový moderátorský objav sa už vstupenka nenašla.


Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu