Pondelok17. jún 2024, meniny má Adolf, zajtra Vratislav

Jennifer Aniston to Angeline konečne natrela... Stala sa najsexi ženou sveta!

Jennifer Aniston a Angelina Jolie. Zobraziť galériu (19)
Jennifer Aniston a Angelina Jolie.

LOS ANGELES - Hoci krásavica Angelina Jolie (33) svojej najväčšej rivalke ukradla životnú lásku a prostredníctvom médií si s ňou pravidelne vymieňa štipľavé poznámky, ušlo sa jej nečakaného poníženia. Jennifer Aniston (40) totiž svoju mladšiu hereckú kolegyňu porazila v oblasti, ktorej Angelina roky kraľovala - v sexepíle!

O poriadne prekvapenie sa postaral magazín Details, ktorý zverejnil svoj rebríček piatich najsexi žien Hollywoodu. Jeho kráľovnou sa stala štyridsiatnička Jennifer Aniston, zatiaľ čo Angeline sa neušlo dokonca ani posledné miesto - jednoducho si vôbec neškrtla!

Hoci prvenstvo v spomínanom rebríčku patrilo dáme v najlepších rokoch, na zvyšných štyroch priečkach sa umiestnili krásne zástupkyne mladších ročníkov. Bronzovú pozíciu ovládla hviezda filmu Transformers - Megan Fox, za ktorou nasledovala čerstvo vydatá brazílska modelka Gisele Bundchen. Štvrté miesto obsadila novoobjavená indická hviezda Freida Pinto, ktorá zažiarila v oscarovej snímke Milionár z chatrče. Z piatej priečky sa tešila televízna hviezda Kim Kardashian, známa svojimi oblejšími krivkami a bohatým dekoltom.

Napriek tomu, že Jennifer má svoj očarujúci vzhľad oficiálne potvrdený titulom Najsexi žena Hollywoodu, mužov od seba odháňa ako muchy. Začiatkom mesiaca sa totiž rozišla so svojím priateľom Johnom Mayerom a nedávno dala navždy zbohom aj kaderníkovi Chrisovi McMillanovi, ktorý sa o jej hrivu staral neuveriteľných pätnásť rokov. Informáciu priniesli britské noviny Mail on Sunday, podľa ktorých "Chris vyhľadáva novú klientelu medzi celebritami a Jennifer chce experimentovať so svojím imidžom."

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu