Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Jennifer Aniston tesne pred stretnutím s Angelinou: Psychické zrútenie a slzy!

Zobraziť galériu (12)
(Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Hoci sa pôvodne zdalo, že hviezda sitkomu Priatelia svoje stretnutie s Angelinou Jolie (33) zvládla priam obdivuhodne, opak je pravdou. Žiarivý úsmev Jennifer Aniston na červenom koberci bol údajne obyčajnou pretvárkou - počas cesty na udeľovanie Oscarov herečka len usedavo nariekala!

Médiami ostro sledované stretnutie dvoch najväčších rivaliek o srdce Brada Pitta (45) sa minulý týždeň zaobišlo bez akýchkoľvek škandálov, no bohužiaľ len na oko. Podľa magazínu InTouch totiž čerstvá štyridsiatnička Jennifer podľahla obrovskému tlaku a v limuzíne sa neubránila slzám.

Spomínaný magazín vo svojom najnovšom vydaní citoval vyhlásenie jedného z Jenniferiných známych: "Počas cesty na Oscary v aute plakala. Bola veľmi nervózna a v garáži si musela znova urobiť mejkap."

Dôvodom herečkinej precitlivenej reakcie bol údajne fakt, že si plne uvedomovala, pod akým drobnohľadom budú jej reakcie počas celej veľkolepej noci. So svojim exmanželom v spoločnosti Angeliny sa nikdy predtým nestretla, čo jej zaťažkávajúcu skúšku nijako neuľahčilo.

Situácia údajne nebola práve najružovejšia ani z pohľadu prominentného páru Brangelina. Magazín vo svojom článku totiž ďalej uvádza: "Angelina tieto veci rada drží pevne v rukách, ale Brad to tak nechcel z úcty k Jen. Angelina bola nahnevaná a iba s ťažkosťami skrývala svoje pocity"

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu