Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Angelina, Katie, Jennifer... Tak ktorá z vás je naozaj "v tom"?!

Zobraziť galériu (13)

LOS ANGELES - Sú krásne, úspešné a hriešne bohaté. Najväčšie hollywoodske sokyne Angelinu Jolie (33) a Jennifer Aniston (40) však s ich hereckou kolegyňou Katie Holmes (30) spája ešte jedna vec - zúfalá túžba po bábätku. Ktorej z nich sa skutočne podarilo otehotnieť?

Angelina, Katie, Jennifer... Tak
Zobraziť galériu (13)
Po ôsmich mesiacoch od narodenia dvojičiek je prominentný pár Brangelina pripravený opäť rozšíriť svoju už teraz početnú rodinku. Hoci Angelina s Bradom momentálne vychovávajú až šesť detí, už si stihli naplánovať príchod ďalšieho potomka. O siedmu ratolesť sa snažia nielen za dverami spálne, ale súčasne zvažujú aj cestu adopcie. Podľa najnovších informácií krásna herečka z dôvodu tehotenstva prestala nakrúcať kaskadérske scény, no tieto chýry zatiaľ nepotvrdila (ale ani nevyvrátila).
Angelina, Katie, Jennifer... Tak
Zobraziť galériu (13)
Myšlienkou priviesť na svet dieťa sa čoraz intenzívnejšie zaoberá aj ďalšia z dôležitých žien v živote Brada Pitta - jeho bývala manželka Jennifer Aniston. Hviezda sitkomu Priatelia si však na uskutočnenie svojho sna o materstve bude najskôr musieť nájsť nového chlapa. Nedávno si totiž s frajerom Johnom Mayerom dali opäť zbohom a s ich rozchodom sa rozplynuli aj akékoľvek fámy o Jenniferinej gravidite.
Angelina, Katie, Jennifer... Tak
Zobraziť galériu (13)

Herecký párik Angelina a Brad si našli priateľov v manželskej dvojici Tom Cruise a Katie Holmes, ktorá sa takisto usiluje o ďalší prírastok do rodiny. Katie nedávno pozvala Angelinu s dcérkami Shiloh a Zaharou na čaj s jej trojročným dievčatkom Suri. Po týždňoch špekulácie priniesol magazín OK! informácie o tom, že Katiena snaha nevyšla nadarmo a v brušku jej konečne rastie vytúžený potomok. Podľa blízkeho priateľa Cruisovej rodiny "sú šťastím bez seba, že sa Suri stane veľkou sestrou".

 

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu