Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

a VIDEO Švajda pred operáciou: Bolestivý príchod do nemocnice!

Patrik Švajda na Kramároch Zobraziť galériu (5)
Patrik Švajda na Kramároch

BRATISLAVA – Musí pod nôž! Markizáckeho moderátorka Patrika Švajdu (36) dnes ráno topky.sk prichytili pred nemocnicou na bratislavských Kramároch. Na jeho chôdzi bolo vidno, že mu kvôli pruhu robí pohyb problémy.

Ako sme už pred mesiacom informovali, Patrika Švajdu čaká operácia kvôli zraneniu, ktoré si privodil počas športu - snoubordovania. „Diagnostikovali mi pruh. V najbližšej dobe pôjdem pod nôž,“ priznal nám vtedy moderátor spravodajskej relácie, ktorý si to už dnes ráno namieril do nemocnice na bratislavských Kramároch.

Práve tam sme ho okolo pol deviatej ráno prichytili. Sklonená hlava a utrápený výraz tváre nasvedčovali, že sa necíti najlepšie. „Nie je to síce až tak zlé, že by mi to zabraňovalo v pohybe, ale aj tak je to nepríjemná bodavá bolesť,“ zdôveril sa nám Švajda, ktorý bol v doobedňajších hodinách na predoperačnom vyšetrení.

„Chcem mať ten zákrok čím skôr za sebou. Blíži sa leto a ja by som rád športoval,“ dozvedeli sme sa od moderátora. Paradoxné pritom je, že si pruh privodil práve pri športových aktivitách. Zdá sa však, že láska k aktívnemu pohybu je natoľko silná, že sa nechce svojho koníčka vzdať.

V súvislosti s operačným zákrokom nás ďalej zaujímalo, či nebude ohrozená Patrikova práca v Televíznych novinách. Doba rekonvalescencie sa totiž pohybuje v rozpätí jedného až dvoch mesiacov. „Nemám zamestnanie, ktoré je fyzicky náročné,“ dáva Švajda jasne najavo, že si to do Záhorskej Bystrice namieri už krátko po zrealizovaní zákroku.

 

Sledujte TOPKY TV: Patrika Švajdu sme dnes zachytili počas príchodu do nemocnice.




Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu