Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Katie Holmes chce otehotnieť – predtým však musí na detoxikačnú kúru

Katie Holmes Zobraziť galériu (8)
Katie Holmes

LOS ANGELES – Takmer tri roky po narodení malej Suri Cruise sa jej rodičia rozhodujú o ďalšom prírastku do rodiny. Pre budúcu dvojnásobnú mamičku to však znamená nepredstaviteľne náročnú cestu. Musí svoje telo zbaviť všetkých škodlivín.

Liečba Katie (30) naozaj vyčerpáva. Kvôli nej sa minulý týždeň s manželom nezúčastnili ani odovzdávania Oscarov. Herečka bola totiž príliš unavená a nebola schopná sa dostaviť.

„Katie sa už podarilo takmer očistiť jej telo od toxínov, no niekedy ju to robí dosť letargickou,“ uvádza zdroj pre britský Daily Mail.

Špeciálna diéta pozostáva z bylinkových nápojov a očisťovacej procedúry na eliminovanie škodlivých substancií.

Celý postup detoxikácie je samozrejme v presnom súlade so scientologickým učením, ktorého sa snaží Katie pevne držať: „Tom ju podporuje v dodržiavaní tejto diéty, pretože obaja dúfajú v dieťatko číslo dva.“

Ktovie ako bude už teraz vychudnutá hollywoodska celebrita vyzerať po dokončení tohto výmyslu. Je tiež otázne, či to budúcemu dieťatku nemôže uškodiť.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu