Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Vychudnutá Katie Holmes: Stráca sa Cruisovi pred očami!

Katie Holmes a Tom Cruise. Zobraziť galériu (11)
Katie Holmes a Tom Cruise.

LOS ANGELES - Hollywoodska herečka svojou extrémne štíhlou postavou šokovala už začiatkom mesiaca, keď sa v spoločnosti objavila s vytŕčajúcimi kosťami a v šatách, ktoré na nej doslova viseli. Vyziabnutá Katie konečne prezradila, čo sa to s jej telom vlastne deje!

Príťažlivá tmavovláska sa stala stredobodom pozornosti na premiére manželovho najnovšieho filmu s názvom Valkyrie, ktorá sa konala pred dvoma týždňami v meste Rio de Janeiro. Viac ako žiarivý úsmev Toma Cruisa vtedy zaujal viditeľný úbytok na hmotnosti mladej mamičky Katie. Jej útla postava okamžite vyvolala množstvo otázok, v rámci ktorých sa čoraz častejšie skloňovalo slovo anorexia.

Svetové bulvárne plátky začali svojich čitateľov okamžite kŕmiť rečami o herečkinej poruche príjmu potravy a podporili dokonca špekulácie, že jej v tom výdatne pomáha najlepšia kamoška Victoria Beckham. Katie však o svojom náhlom schudnutí nedávno otvorene prehovorila a všetky klebety rezolútne odmietla.

Hollywoodska kráska sa v médiách bránila tým, že problémy s nadbytočnými kilami nikdy nemala vďaka rýchlemu metabolizmu. Za jej súčasnú chudú figúru vraj takisto môže vysoké pracovné tempo, ktoré bola nútená nasadiť s exkluzívnou ponukou zahrať si na Broadwayi. Herečka celú záležitosť okolo svojej postavy uzavrela slovami: "Keď tvrdo pracujem, rýchlo strácam na hmotnosti. Nezáleží na tom, koľko toho zjem, jednoducho schudnem. Nie je to najhorší problém na svete, však?"

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu