Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Judínyovej milenec Gotti: Erika, takto sa opil zo žiaľu... A zaspal na párty!

Erika Judínyová a Mário Gotti. Takto spal zmohnutý na diskotéke (v pozadí). Zobraziť galériu (9)
Erika Judínyová a Mário Gotti. Takto spal zmohnutý na diskotéke (v pozadí).

BRATISLAVA – Ako argentínska telenovela! Rozchod markizáckej moderátorky Eriky Judínyovej (37) s Máriom Gottim (38) je naozaj komplikovaný. A ako dosvedčuje náš záber, známy fotograf ho ťažko znáša.

Problém vo vzťahu dvojice nastal vo chvíli, keď sa Erika pred dvomi týždňami nechala vybozkávať od dlhoročného kamaráta Sagvana Tofiho pred objektívmi fotografov. To sa nepáčilo Máriovi Gottimu, ktorý to vidí ako neprekonateľný problém v ďalšom pokračovaní ich romániku.

„Je to pre mňa uzavretá vec,“ povedal nám pred pár dňami na margo vzťahu k plavovláske fotograf. Ako sa pre topky.sk k tejto téme ďalej vyjadril, nepáčilo sa mu, že Erika nezareagovala podľa jeho predstáv. Gotti chcel, aby českému playobyovi rovno jednu vlepila. Moderátorka však zachovala chladnú hlavu - bránila sa adekvátne k danej situácii. Je teda zrejmé, že problém je v Gottiho žiarlivosti, o ktorej sa v šoubiznisových kruhoch šepká.


Celá táto „kauza“ sa zomlela koncom januára. A podľa našich informácií znáša Mário Gotti jej následky v podobe rozchodu len ťažko. „Ono sa porozpráva hocičo. Ja som v pohode. Nechcem sa k tomu viac vyjadrovať,“ znie jeho odpoveď na otázku, ako sa s celou situáciou zmieruje.

Od fotografa sme chceli ďalej vedieť, či nepatrí k typom ľudí, ktorí svoj žiaľ utápajú s kamarátmi na diskotékach. „Práve naopak,“ reagoval pohotovo. Na fotografii, ktorú máme k dispozícii, však nie je Gottiho dvojník. Vznikla iba pred pár dňami v jednom z bratislavských luxusných klubov, kde ho bolo v poslednom čase príliš často vídať. Podľa našich informácií sa tam bol zabávať uplynulý piatok a aj minulý týždeň v sobotu. A alkohol vraj tiekol potokom.

Ako inak si vysvetliť tento záber, na ktorom si podriemkáva ako bábätko v sedačke na známej diskotéke? V podniku, kde kvôli hlasnej hudbe iba s ťažkosťami počuť vlastného slova?  Spýtali sme sa na to samotného Mária Gottiho. Tomu sme oznámili že takýto snímok máme k dispozícii. „Pochybujem, lebo ... (smiech)... Nevyjadrím sa k tomu,“ znela jeho bezprostredná reakcia.

Nuž, zrejme sa aj on riadi známym heslom: „Čo si nepamätám, to sa nestalo.“ Každopádne však treba na jeho obranu podotknúť, že každý sme len človek. A nie každý pozná vo chvíľach, keď ho niečo trápi, svoju mieru.

Judínyovej milenec Gotti: Erika,
Zobraziť galériu (9)


Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu