Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Judínyová a milenec Gotti: Trest za tieto bozky!

Mário Gotti, Erika Judínyová a Sagvan Tofi Zobraziť galériu (11)
Mário Gotti, Erika Judínyová a Sagvan Tofi

BRATISLAVA – Nevinné flirtovanie má nečakanú dohru! Spontánny bozk, ktorý vlepil Sagvan Tofi (44) dlhoročnej kamarátke Erike Judínyovej (37) na nedávnej párty, si už vybral svoju daň.

Prehnaná žiarlivosť zabíja vzťahy. A to zrejme platí aj v tomto prípade. Fotografovi Máriovi Gottimu, ktorý je už dlhú dobu spájaný s markizáckou moderátorkou Erikou Judínyovou sa nepáčilo, že jeho polovičku na minulotýždňovej párty spontánne vybozkával na ústa Sagvan Tofi. To ho dožralo až natoľko, že sa rozhodol zvoliť taktiku spálených mostov. „Je to pre mňa už uzavretá vec,“ povedal prekvapivo pre topky.sk na margo vzťahu s plavovláskou.

Rovnako nekompromisný verdikt vyriekol aj nad Sagvanom Tofim. Paradoxné je, že to bol pred rokmi práve Mário Gotti, ktorý predstavil českého herca ako svojho kamaráta Erike Judínyovej na diskotéke. Po „bozkovom incidente“ však svoj názor na vzťah k známemu lámačovi ženských sŕdc zmenil. „Nie sme kamaráti,“ tvrdil nám presvedčivo.

Ako sme už informovali koncom minulého týždňa, Mária Gottiho dožralo najviac to, že Erika sa bozkom od Sagvana Tofiho nebránila. „Keby jej to prekážalo, nezostala by tam stáť s úsmevom na tvári. Dala by mu facku, otočila by sa na podpätku a odišla by preč. Mohla si zachovať pracovný odstup,“ povedal Gotti topkám.

Tvár markizáckej Smotánky však topky.sk ubezpečila, že za nevšedným prejavom Tofiho sympatií netreba hľadať nič vážne. „Sme iba kamaráti,“ povedala nám Judínyová.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu