Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Judínyovej ďalší trapas: Na verejnosti takmer nahá!

Erika Judínyová a jej neposlušný korzet. Zobraziť galériu (8)
Erika Judínyová a jej neposlušný korzet. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA – Takmer ukázala odhalené prsia! Markizácka moderátorka Smotánky Erika Judínyová (37) sa nevyhla menšiemu faux pas. Na nedávnej akcii sa jej rozopol korzet na šatách a nechýbalo veľa, aby ostala úplne nahá.

Markizácka moderátorka šoubiznisovej relácie Erika Judínyová má práce vyše hlavy - nechýbala ani na nedávnom maškarnom plese v Banskej Štiavnici. Hoci plavovláska neprišla v žiadnej maske, predsa len zaujala. A to sexi zlatými minišatami, ktorých korzet sa rafinovane zapínal zozadu na zips.

A práve ten ju počas večera sklamal. Síce Erika viac pracovala ako sa zabávala, predsa sa jej stal jeden tanec takmer osudným. Práve počas neho sa jej rozopol zips a skoro odhalil prsia. Keďže moderátorka pod korzetom nemala podprsenku, vyrobila by si tak poriadny trapas.

„Zips sa mi rozopol preto, lebo mi šaty zužovali. Neboli stopercentne v poriadku, pretože neboli šité na mňa,“ priznala Judínyová, ktorej toto malé faux pas pomohla galantne zamaskovať jedna pohotová dáma. Tá zobrala sako, ktoré bolo prevesené cez stoličku, vďaka čomu si mohla ísť moderátorka opraviť zips bez škandalózneho odhalenia na toaletu.

Toto však nebol Erikin prvý trapas so šatami. Podobný sa jej stal pred rokom na Plese v Opere. Vtedy však robila rozhovor. Počas neho sa jej rozopol zips a odhalil tak celý chrbát spolu s kúskom nohavičiek. Oba prešľapy však Erika dokázala ustáť a dnes ich berie s úsmevom.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu