Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Darin netradičný pokus o záchranu vzťahu... Využíva všetky zbrane!

Dara Rolins Zobraziť galériu (8)
Dara Rolins

BRATISLAVA - Vyznanie takmer v priamom prenose! Kým Marianna Ďurianová (32) sa kedysi pred kamerami spovedala zo stroskotaného vzťahu s Liborom Boučkom, Dara Rolins (35) to urobila opačne. Priznala, že je napriek pretrvávajúcej partnerskej kríze do svojho priateľa zamilovaná!

Dara Rolins už v nedeľu nemala byť sama. "Matěj sa už vrátil," prezradila pri včerajšom nakrúcaní estévečkarskej relácie Chodili sme spolu. No namiesto zvítania sa a riešenia ich partnerskej krízy tentoraz Dara nechala svojho priateľa samého a odišla na Slovensko. "Pozdravili sme sa len medzi dverami, nestihli sme si skoro nič povedať," priznala speváčka.

Ako topky.sk zistili, nedeľu strávila s rodičmi a kamarátkou. V pondelok zasadla do kresla oproti Petrovi Marcinovi a nenechala sa ničím zaskočiť. Hoci rozhovory odmietala, pred kamerami otcovi svojej dcérky Laury vyznala aj lásku! "Nedávno ma dávali opäť dokopy s bubeníkom Martinom Valihorom, lenže ja tú svoju lásku už mám," povedala otvorene Dara. Dúfajme, že v čase, keď sa toto vyznanie odvysiela, bude jej kríza s Matějom Homolom už zažehnaná.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu