Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Dara Rolins šokuje: Plánuje druhé dieťa... Otcom asi nebude Homola!

Dara Rolins Zobraziť galériu (8)
Dara Rolins

BRATISLAVA/PRAHA – Krátko pred Vianocami sa prevalila kríza Dary Rolins (35) a Matěja Homolu (35). Hoci speváčka oficiálne rozchod nepotvrdila, pripúšťa, že druhé dieťa bude mať s niekým iným!

„Keby z toho neurobili médiá takú tragédiu, tak je to normálna kríza ako v každom vzťahu,“ povedala Dara o svojom napätom vzťahu s Matějom Homolom pre českú internetovú televíziu. No na druhej strane ona sama svojimi ďalšími vyjadreniami pripúšťa, že ich kríza s Matějom Homolom je naozaj vážna.

Dara totiž podľa vlastných slov plánuje v najbližších troch rokoch znovu otehotnieť. Jej desaťmesačná dcérka Laura, ktorú má práve s Homolom, by tak dostala súrodenca. Lenže – mali by spoločného otca? „Možno to bude ten súčasný partner, možno niekto iný, Všetko ukáže čas,“ povedala Dara pre český internetový server super.cz. A tak aj Rolins pripúšťa, že súčasná ťažká situácia v jej vzťahu nie je iba nafúknutá médiami, ale aj ona sama uvažuje, že to môže skončiť rozchodom.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu