Sobota1. jún 2024, meniny má Žaneta, zajtra Oxana, Xénia

Holly Madison – Playboy dostal ďalšie kopačky!

Hugh Hefner a Holly Madison. Zobraziť galériu (12)
Hugh Hefner a Holly Madison. (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Zakladateľovi známeho pánskeho časopisu definitívne končia dobré časy. Opúšťa ho jeden zajačik za druhým. Chlap, okolo ktorého sa točilo nepredstaviteľné množstvo krásnych žien, ostane zrejme už čoskoro sám ako prst.

Obdarená blondínka Holly (29) sa rozhodla skončiť robotu pre obľúbené stránky, ktoré prinášali radosť mužom po celom svete. Týmto krokom sa rozlúčila aj so svojím dlhoročným partnerom Hughom Heffnenerom (82).

Starý pán bol vymenený za iluzionistu s anjelským menom Chriss Angel (41). Čarovné prsty tejto o poznanie mladšej celebrity už stihli popliesť hlavu aj herečke Cameron Diaz (36) a speváčke Britney Spears (27).

Holly potrebovala tráviť so svojím novým objavom viac času, a tak ukončila svoje pracovné povinnosti pre magazín Playboy. Nasledovala tak kroky ďalšej ex-priateľky Kendry Wilkinson (23), ktorá sa rozhodla ukončiť polygamiu pred necelým mesiacom. Pri svojom odchode ešte stihla prezradiť, že svojho chlebodarcu podvádzala.

Chudákovi Hughovi tak ostala už len posledná z pôvodných troch priateliek, verná Bridget Marquardt (35). Ako dlho ju bude baviť stáť po jeho boku, je otázne.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu