Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Nahá Pamela Anderson – takto gratulovala Hefnerovi

Pamela Anderson gratuluje Hughovi Hefnerovi Zobraziť galériu (11)
Pamela Anderson gratuluje Hughovi Hefnerovi (Zdroj: YouTube)

LAS VEGAS – Konečne môžeme na vlastné oči vidieť, ako sa robí radosť Hughovi Hefnerovi. Vďaka nedávno zverejnenému necenzurovanému videu máte možnosť vidieť, ako celá erotikou nabitá gratulácia prebiehala.

Nejednalo sa síce o žiaden dych vyrážajúci striptíz, no na tvári otca časopisu Playboy je možné zazrieť výraz nefalšovaného prekvapenia. Silikónová celebrita sa mu zrazu objavuje pred očami s tortou v ruke a jej neprirodzene nafúknuté pýchy plastických chirurgov okamžite vyčarujú úsmev na perách tohto oslávenca. Po stručnom poďakovaní nasledovalo klasické sfúknutie všetkých sviečok. Ktovie, čo si Hugh želal?

Kendra Wilkinson, jedna z troch playboyových vtedajších priateliek, akciu spokojne opisuje: „Myslím, že to bolo pre neho perfektné prekvapenie. Pam Anderson kráča s tortou nahá, čo môže byť lepšie ako toto?“

Od dievčat dostal tento sexom posadnutý chlap tiež pár šteklivých, ale o to originálnejších darčekov. „Dali sme mu čokoládové kúsky častí nášho tela. Ja som nechala vymodelovať môj zadoček. Bol z bielej čokolády a do stredu som dala kúsok horkej čokolády,“ prezrádza Kendra. Takto si našli svoje uspokojenie nielen Hefnerove oči, ale aj jeho chuťové bunky.




Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu