Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Zmyselná Kim Kardashian – Playboya sa rozhodne nevzdám!

Kim Kardashian Zobraziť galériu (12)
Kim Kardashian (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Na pózovanie pre pánsky časopis väčšina krásnych dievčat spomína len v tom najlepšom. Výnimkou nie je ani škandálom zviditeľnená modelka a herečka, ktorá uvažuje, že sa ešte do tejto branže jedného dňa vráti.

Kim Kardashian (27) patrí medzi celebrity s úžasne náhlym vzostupom popularity. V jej prípade sa stala hlavným sprostredkovateľom úspechu nahrávka amatérskeho videa, na ktorom si plnými dúškami vychutnávala posteľové radovánky.

Ďalším prvkom jej zviditeľnenia sa stal najvychytenejší pánsky časopis, v ktorom opäť odhalila svoje oblé tvary širokej verejnosti, tento krát už ale s vlastným súhlasom. Pózovanie pre časopis na ňu urobilo tak obrovský dojem, že sa s ním nevie rozlúčiť.

„Síce v blízkej dobe pózovanie pre pánsky časopis neplánujem, rozhodne nechcem zabuchnúť dvere k tejto príležitosti definitívne,“ hovorí Kim s obrovským presvedčením a dodáva: „Absolútne zbožňujem Hugha Hefnera a zvyšok tímu Playboy a veľmi si vážim možnosť práce s nimi.“

Modelka sa vraj v súčasnosti odklonila od robenia šteklivých fotiek. Všetkým fanúšikom však odkazuje: „Neznamená to, že sa zrazu bojím byť sexi, alebo že sa hanbím!“

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!  
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu