Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Tajné stretnutie Banášovej a riaditeľa Markízy: Čo tí dvaja spolu kujú?!

Adela Banášová a Václav Mika Zobraziť galériu (6)
Adela Banášová a Václav Mika (Zdroj: Peter Frolo)

BRATISLAVA – Rande alebo biznis?! Moderátorka Adela Banášová (28) a generálny riaditeľ televízie Markíza Václav Mika (45) strávili utorkový večer spolu. Topky.sk ich stretli v istej bratislavskej reštaurácii. Že by v Záhorskej Bystrici pripravovali nový projekt, na ktorom chcú opäť spolupracovať s najlepšou moderátorkou súčasnosti?

Najobsadzovanejšiu moderátorku Adelu Banášovú zrejme čoskoro opäť uvidíme na Markíze. Hoci sa nedávno hovorilo o jej odchode z najsledovanejšej televízie do STV, predsa len to tak zrejme nebude. Po formátoch Supestar 2 a 3 a dvoch sériách Let’s dance ju zrejme čaká ďalšia komerčná šou.

Hoci sa nedávno programový riaditeľ STV Roman Lipták vyjadril, že by mala mať Adela vlastnú reláciu práve vo verejnoprávnej televízii, vyzerá to teraz trochu inak. Topky.sk totižto stretli vychytenú moderátorku v spoločnosti generálneho riaditeľa Markízy Václava Miku na večeri v istom bratislavskom podniku.

Keďže je Mika šťastne ženatý, len ťažko by zrejme išlo o rande. A tak sa vynára jediná otázka: Čo tí dvaja spolu kujú? Ide o ďalší utajovaný projekt? Oslovili sme preto Adelu Banášovú a PR oddelenie televízie Markíza. „Mali sme rôzne témy,“ odpovedala s tajomným úsmevom Banášová na otázku, či išlo o stretnutie spojené s novou pracovnou ponukou. My sme sa však nedali a zisťovali sme viac. „Máme pozitívny pracovno-človečenský vzťah a raz za čas čo-to preberieme," vykrúcala sa moderátorka pri priamej otázke, či sa objaví na obrazovkách Markízy.

V súvislosti s jej prípadným novým džobom sme včera pátrali po odpovedi aj v Záhorskej Bystrici. Žiaľ, márne. PR oddelenie televízie nám totiž počas celého dňa nevedelo dať k tejto téme žiadne vyjadrenie.

A tak nám ostáva iba nechať sa prekvapiť, v ktorom možnom projekte sa úspešná moderátorka objaví. Markíza vo svojej jarnej štruktúre vraj uvažuje o viacerých ťažiskových programoch. Podľa našich informácií sú v hre tieto alternatívy: tanečná šou Let´s dance 3, Česko-slovensko hľadá talent a Česko-slovenská SuperStar.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu