Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Žitného návrat do Markízy riaditeľ Mika nepoprel!

Václav Mika v relácii Na streche a Rasťo Žitný. Zobraziť galériu (8)
Václav Mika v relácii Na streche a Rasťo Žitný.

BRATISLAVA - „To ukáže čas. Je predčasné o tom hovoriť!“ Presne takto zareagoval generálny riaditeľ televízie Markíza Václav Mika (45) v relácii Na streche na otázku, či sa vráti späť do televízie moderátor Rasťo Žitný (31).

Hoci od tragickej nehody ubehlo už viac ako pol roka, mediálna kauza ohľadne Rasťa Žitného stále neutícha. Bývalý moderátor je obvinený z usmrtenia päťročného Tomáška Žilavého a ublíženia na zdraví jeho otcovi.

V decembri sa síce Žitný podrobil výsluchu, ale vyšetrovanie sa stále ťahá. A definitívneho verdiktu sa zrejme tak skoro ani nedočkáme. Aj toto je pravdepodobne dôvod, prečo je generálny riaditeľ televízie, v ktorej bol externe zamestnaný aj populárny moderátor, opatrný vo svojich vyjadreniach na Žitného adresu. Zaujímavé však je, že minulý týždeň Rasťo navštívil riaditeľa priamo v Markíze. V momente sa začalo špekulovať, či bol prosiť o prácu.

V utorok v relácii Na streche privítala Oľga Záblacká ako hosťa generálneho riaditeľa Václava Miku a položila mu aj niekoľko otázok týkajúcich sa Rasťa Žitného. Ten sa odpovedí neštítil, ale naopak, pohotovo zareagoval. „Je to veľká mediálna kauza. Rasťo je v Markíze veľmi obľúbený a nielen v Markíze, predpokladám. Bol som s ním minulý týždeň, nie je to tajomstvo. Mal som s ním rozhovor, keďže bol od nehody prvýkrát v Markíze,“ priznal na úvod a pokračoval ďalej: „Najskôr sa musí uzdraviť a vyrovnať sa s celou kauzou. To, či sa vráti, ukáže čas. Je predčasné o tom hovoriť,“ čím nevylúčil návrat moderátora na televízne obrazovky. Václav Mika zároveň tvrdil, že sa o návrate priamo s Rasťom Žitným nerozprával.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu