Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Karin Haydu: Päťročnú dcéru chystala do svadobných šiat!

Karin Hayu s dcérkou Vanesskou. Zobraziť galériu (10)
Karin Hayu s dcérkou Vanesskou.

BRATISLAVA - Miesto toho, aby známa herečka a moderátorka Karin Haydu (31) behala s dcérkou Vanesskou (5) po detských ihriskách, chystala ju do svadobných šiat! Nešlo však o nejaký dohodnutý sobáš ako v afrických krajinách. Okatá škôlkarka sa predvádzala na móle počas svadobného veľtrhu.

Každé dievča túži od útleho veku stať sa princeznou. A herečkinej dcére sa táto túžba už splnila. V krásnych snehobielych šatách dlhých až po zem, bielych topánkach a žiarivej čelenke sa priam vznášala od blaha. „Cíti sa ako princezná, veď všetky dievčatá ňou chcú byť,“ prezradila hrdá Karin, ktorej dcéra sa počas víkendového svadobného veľtrhu predviedla na prehliadkovom móle v bielych šatách.

Malej neveste moderátorka pomáhala do šiat, načesala jej vlásky, jemne dofarbila líčka a svoju krásku počas prehliadky pyšne sledovala. Vanesska to na móle zvládla bez zaváhania a zožala zaslúžený aplauz. Obe tak zvládli svadobné prípravy na výbornú. Na skutočnú svadbu si ale počkajú ešte pár pekných rokov.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu