Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Dievčatko z reklamy rastie do krásy: Táto kočka je dcéra Karin Haydu!

Vanesa, dcéra herečky Karin Haydu, rastie do krásy. Zobraziť galériu (7)
Vanesa, dcéra herečky Karin Haydu, rastie do krásy.

BRATISLAVA - Z malého dievčatka veľká kočka! Karin Haydu (37) sa nedávno objavila na televíznych obrazovkách spolu so svojou dcérou Vanesou (11). Tá pritom nie je divákom úplne neznáma. Účinkovala napríklad v reklame mobilného operátora, ktorá sa po rokoch opäť objavila vo vysielaní. No kým v propagačnom videu je trojročné dieťa, v skutočnosti je už z kučeravého drobca mladá slečna. A rastie naozaj do krásy.

Spoznávate ju?! V televízii sa túto zimu opäť začala vysielať reklama s malým kučeravým dievčatkom a veľkým plyšovým macom. Účinkuje v nej dcéra Karin Haydu, ktorá mala v čase nakrúcania tri roky. 

Zhodou okolností sa však tmavovláska so svojím potomkom nedávno objavila aj na obrazovkách RTVS. A v mladej slečne s vyžehlenými vlasmi sme len ťažko spoznali drobca, ktorý propagoval mobilného operátora. „Dobre ste si všimli, bola to Vaneska,” ubezpečila nás Haydu. 

Divákom môže byť Karinina dcéra známa aj z Ordinácie v ružovej záhrade, no herečka z nej nakoniec asi nebude. „Každú chvíľu chce byť niečo iné. Keď bola malá, chcela byť pokladníčka, lebo si myslela, že tie pokladne im patria,” povedala nám so smiechom moderátorka. „Potom to bola speváčka, herečka, právnička a teraz má obdobie, že chce byť architektka. Vo všetkom ju budem podporovať tak, ako to robili aj moji rodičia,” dodala.

Ako sme sa dozvedeli, 11-ročná slečna má naozaj veľa záujmov. Venuje sa spevu, chodí na hip-hop, má za sebou 6 rokov gymnastiky, 3 roky hry na klavír a vzdeláva sa aj v angličtine a počítačoch. Nie je teda zatiaľ ľahké tipovať, aké povolanie si zvolí. Jednoznačne z nej však rastie naozajstná kráska. 

Vanesa Antovská nakrúcala reklamu ako trojročná. Dnes má 11 rokov.
Zobraziť galériu (7)
Vanesa Antovská nakrúcala reklamu ako trojročná. Dnes má 11 rokov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu