Streda29. máj 2024, meniny má Vilma, zajtra Ferdinand

Sklovská sa rozšantila a vykukla jej bradavka: Sisa, ty nezbednica!

Hlboký výstrih sa speváčke vypomstil Zobraziť galériu (19)
Hlboký výstrih sa speváčke vypomstil

BRATISLAVA – Neustrážila si výstrih! Speváčka Sisa Sklovská (43) sa na pódiu poriadne odviazala. Až tak, že počas šantenia na javisku dovolila nechtiac nahliadnuť do svojho bujného dekoltu.

Pútavý „prehrešok“ sa Sise Sklovskej podaril na svadobnom veľtrhu. Ten sa konal uplynulý víkend v hlavnom meste. Speváčka si na ňom vyskúšala rolu modelky. Na rozdiel od mladších a v tejto profesii skúsenejších dievčat dala pri predvádzaní svadobných šiat od módneho návrhára Andreja Baraníka voľný priebeh svojmu temperamentu.


Na javisku sa bláznila, spievala a predvádzala. A to nemala robiť. Počas šantenia jej totiž vykula spod modelu bradavka. Prítomní pozorovatelia módnej prehliadky si to ihneď všimli a správa o nezbednom výstrihu Sisy Sklovskej sa začala šíriť rýchlosťou blesku ďalej.


V prípade známej speváčky však podobné „odhalenia“ nie sú až také nezvyčajné. V minulosti už ukázala nohavičky, keď ju počas vystupovania z limuzíny „zradila“ kratučká sukňa. Farbu spodnej bielizne predviedla aj na spoločenskej udalosti, keď si počas tancovania na plese vyložila nohu na rameno svojho partnera.

Kto sa ešte zúčastnil módnej prehliadky? Pozrite si fotky v našej GALÉRII!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu