Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

a FOTO Senášiová sa opäť odhalila! Povyzliekali sa aj chlapi!

Senášiová, Šóošová aj Sklovská boli z obnažených tiel nadšené. Zobraziť galériu (18)
Senášiová, Šóošová aj Sklovská boli z obnažených tiel nadšené.

BRATISLAVA – Myslel na ženy! Český návrhár Josef Klír (36) na včerajšom krste svojho kalendára ulahodil všetkým prítomným dámam. Medzi spoločnosťou sa totiž pohybovali obnažení vyšportovaní mládenci. Modelka Lucia Senášiová (24) či speváčka Sisa Sklovská (43) sa na nich nevedeli vynadívať.

Klírovým objektom sú už tradične krásne ženy. Vo svojom novom kalendári im však doprial spoločnosť polonahých mužov  v úlohe anjelov. A tí nemohli chýbať ani na krste! Prítomné dámy sa teda mali na čo pozerať. Neodolali im ani Lucia Senášiová a Sisa Sklovská, ktoré sa s nimi rady zvečnili. Rovnako ako ostatné, aj moderátorka Lenka Šóošová nechala svojho partnera Richarda doma. Pri polonahom modelovi sa však tvárila mierne rozpačito.

Ochudobnení ale nezostali ani muži. Krst bol totiž spojený s prehliadkou Klírových modelov. Jeden z nich predviedla aj Lucia Senášiová. A hoci v kalendári bol jej zvršok doplnený dlhou nariasenou sukňou, na mólo vyšla Lucia len v kratučkých trblietavých nohavičkách. „Klírove šaty vyzdvihujú ženskosť a cítim sa v nich sexi,“ povedala Lucia médiám.

Viac fotografií si môžete pozrieť v našej GALÉRII!

 

VIDEO: Takto to vyzeralo na párty

Foto: paparaci.sk

Video: paparaci.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu