Nedeľa9. jún 2024, meniny má Stanislava, zajtra Margaréta, Gréta

Misska Šebestová: Na hlave má prilbu a... Nikto si to nevšimol!

Magdaléna Šebestová Zobraziť galériu (4)
Magdaléna Šebestová

BRATISLAVA – Modelka Magdaléna Šebestová (26) sa kvôli práci vrátila z Francúzska späť na Slovensko. Bez priateľa Filipa Šeba (24) a so zmeneným účesom! Jej nový imidž si však nikto z jej známych nevšimol.

Keď sme na nedávnej akcii stretli najkrajšiu Slovenku roku 2006 Magdalénu Šebestovú, zostali sme prekvapení. Jej nový účes totiž tak trochu pripomína helmu ako z televíznej reklamy. Magda si však nemyslí, že nejako dramaticky zmenila imidž. „Ide len o čiastočnú zmenu. Ofinu som totiž nosila vždy, len som si pred dvoma týždňami nechala skrátiť vlasy,“ reagovala na našu otázku. „Moji známi to ani nevnímajú, vôbec to nepostrehli,“ dodala.

Momentálne je Magdaléna na Slovensku a jej priateľ Filip Šebo sa vo Francúzsku zotavuje zo zranení. Kríza vo vzťahu však podľa Magdy nehrozí. „Vidíme sa každý víkend, aj ten posledný som strávila vo Francúzsku,“ prezradila nám modelka.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu