Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Šebestová takmer ukázala tangá na premiére Batmana!

Jarka Šebestová Zobraziť galériu (6)
Jarka Šebestová

Bratislava – Akčný film si nedali ujsť ani známe tváre nášho šoubiznisu! Premiéra snímky Batman – Temný rytier prílákala včera do kín aj finalistku súťaže Miss 2007 a zároveň sestru najkrajšej Slovenky roku 2006 Magdy Šebestovej (24) Jarku. Na sebe mala neposlušné nohavice. Bleskovky stretli aj Ivetu Malachovskú (43) s manželom Martinom (40).

Film o akčnom hrdinovi zarobil v USA za jediný deň distribučného premietania zhruba 1,2 miliardy korún. Stal sa tak za noc kasovým trhákom. Nečudo, že na neho boli zvedavé aj naše známe osobnosti.

Nechýbala preto napríklad Iveta Malachovská s manželom Martinom. „Tí, ktorí majú radi akčné filmy, si prídu na svoje. Hral tam môj obľúbený herec Gary Oldman. Ak mám byť úprimná, skôr mám však radšej iné žánre,“ povedala pre Bleskovky Malachovská.

Pri kinosálach bratislavského nákupného centra sme zastihli aj bývalú finalistku súťaže krásy z roku 2007 Jarku Šebestovú – mladšiu sestru Missky roku 2006 Magdy. Tá mala však iné problémy. Neustále jej padali nohavice a občas jej vykuklo spodné prádlo.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu