Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Šebestová a Šebo: Bude svadba?

Magdléna Šebestová a Filip Šebo Zobraziť galériu (7)
Magdléna Šebestová a Filip Šebo

BRATISLAVA – Párik ako sa patrí! Miss 2006 Magda Šebestová (24) sa od svojho priateľa Filipa Šeba (24) nepohne na krok. Nie je párty, na ktorej by sa neobjavili ruka v ruke. Dokonca si prednedávnom vyrazili aj v spoločnosti futbalistových rodičov. Stretnúť sme ich mohli aj na potulkách Bratislavou, kedy sa vyvážali na ekologických trojkolkách. Ich vzťah je naozaj vážny a preto sa logicky vynára otázka, či neplánujú svadbu.

Sú spolu už približne rok aj pol. Magda dokonca odišla za Filipom do Francúzska, kde on hráva futbal. Zdieľajú jednu domácnosť a trávia spolu všetok voľný čas. Nás preto zaujímalo, či už v ich vzťahu padlo slovo svadba.

„Priznám sa, že o otázkach svadby sme sa zatiaľ nerozprávali. Ani o zásnubách. O spoločnej budúcnosti však áno. Obidvaja máme na vec rovnaký názor v tom, že je na to ešte čas,“ povedala nám misska.

„S Filipovými rodičmi si výborne vychádzame,“ prezradila Magda pri otázke smerujúcej k nedávnemu povyrazeniu si do spoločnosti s nimi. Čo sa ženby týka, Filip v tom má tiež jasno. „Ešte to nepripadá do úvahy. Máme sa radi a uvidíme, čo prinesie čas.“



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu