Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Nahotinka na Jojke: Divákov láka sexica Štrbová!

Martina Štrbová Zobraziť galériu (5)
Martina Štrbová

BRATISLAVA – Išla do lepšieho! Playmate Martina Štrbová (23) zrejme chce, aby si jej meno nespájali iba s provokačnými snímkami, ktoré nafotila pre pánsky časopis. Rozhodla sa preto, že okúsi svet televízie.

Šanca získať moderátorské kreslo v JOJ PLUS bola pre Martinu Štrbovú veľkou výzvou. Atraktívna tmavovláska sa jej totiž chopila všetkými desiatimi. V novej televízii dnes už naplno zarezáva. Niekoľkohodinové vysielanie audiotextovej súťaže absolvuje okolo obeda takmer každý deň.

V tomto type programu nie je žiadnym nováčikom. Dva roky totiž uvádzala podobný program v nočnej kvízovej televízii. Po dlhšom čase tak môže konečne pracovať cez deň. „Samozrejme, že mi to vyhovuje, lebo môžem v noci spať. Je to tak lepšie, máte usporiadanejší systém,“ vysvetľovala topkám Martina.

Keďže s fotením aktov má bohaté skúsenosti, opýtali sme sa, či aj v novej práci plánuje mužské oči poštekliť nejakým zvodným oblečením. „Vyzývavé, ale odtiaľ-potiaľ,“ zažartovala Štrbová. Nakoniec však priznala, že odhalenú pred kamerami ju tak skoro neuvidíme.

„Absolútne nie. To nemá nič spoločné s tým, že som playmate. Je to normálna robota cez deň a nemám dôvod vyzliekať sa tam,“ vylúčila akúkoľvek sporo odetosť na obrazovke Štrbová. A robí dobre. V Jojke si totiž určili jasné priority. „Dôležité je pre nás to, akým spôsobom vystupuje na obrazovke,“ povedala topkám hovorkyňa TV JOJ Tatiana Tóthová.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu