Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Sexi playmate Štrbová: Všetko čo máš, ukáž! Odhalila bradavky aj...

Martina Štrbová na prehliadke. Zobraziť galériu (10)
Martina Štrbová na prehliadke. (Zdroj: Peter Frolo)

BRATISLAVA – Úryvkom zo skladby „Všetko čo máš, ukáž,“ sa preslávila najmä Marianna Ďurianová (31), keď ho v januári tohto roka nezabudnuteľne zaspievala na kastingu do muzikálu Producenti. Zatiaľ čo markizáčka sa týmto heslom v reálnom živote neriadi, zajačik Martina Štrbová (23) áno.

Na utorkovej módnej prehliadke, ktorá sa konala v kasíne jedného z luxusných bratislavských hotelov, si vyskúšala rolu modelky októbrová playmate Martina Štrbová. Tá sa najprv na móle objavila v bielych večerných šatách, no neskôr nasledovalo aj čosi odvážnejšie - dráždivá spodná bielizeň.

V nej sa stala objektom záujmu nejedného z prítomných pánov. „Tú by som chcel rozbaliť pod vianočným stromčekom,“ vtipkovali muži pri pohľade na obnaženú Martinu. Jej to však neprekážalo a cítila sa ako ryba vo vode. S nahotou už skúsenosti má, keďže sa vyzliekla pre pánsky magazín.

Okrem playmate sa na móle predviedla aj tanečníčka z Let´s dance 2 Ivana Surovcová, či herečka Mirka Partlová. Tieto dámy však nenašli toľkú odvahu, aby sa promenádovali v spodnej bielizni. Ďalšie fotografie z prehliadky nájdete v našej GALÉRII!

 

Marianna Ďurianová spieva skladbu Všetko čo máš, ukáž.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu