Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Victoria Beckham sa vyzliekla pre Armaniho

Victoria Beckham v kampani Armani Zobraziť galériu (7)
Victoria Beckham v kampani Armani

LONDÝN – Bývalá členka skupiny Spice Girls sa stala novou tvárou reprezentujúcou vychytenú taliansku značku. Nasleduje tak kroky svojho manžela Davida, ktorý sa pre tohto módneho giganta stihol odhaliť o niečo skôr.

Napriek nedávnemu vyhláseniu o nespokojnosti so svojím vzhľadom prijala Victoria (34) lukratívnu ponuku na pózovanie v spodnej bielizni okamžite. S prehnanou sebakritikou však pokračuje aj naďalej: „Mám veľa ovisnutej kože na bruchu. Zmestím sa síce do džínsov, ale verte mi, nahá vyzerám naozaj otrasne.“

Žeby sa jednalo o ďalšie nepriame priznanie retušovaných fotiek? Victoria totiž na záberoch vyzerá že je naozaj vo skvelej forme. Jej zvodnej postave sa dá okrem plastických úprav len ťažko niečo vytknúť.

„Vybral som Victoriu Beckham na zahájenie našej novej globálnej kampane Emporio Armani Women's Underwear, pretože je to štýlová a fascinujúca žena,“ vysvetľuje taliansky dizajnér dôvod svojej voľby a dodáva: „Skvelá spodná bielizeň je zvodná a provokatívna, a tak som chcel pracovať s niekým, kto spraví naozajstný dojem. Som si istý, že Victoriina účasť vzbudí veľké nadšenie.“

Reklama s obnaženou speváčkou sa objaví na billboardoch v metropolách, akými sú Londýn, Los Angeles, New York, Miláno, Rím, Paríž a Tokio.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk! 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu