Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Sebecká Victoria Beckham: Ako kamoška nestojí za nič!

Victoria Beckham s Cheryl Tweedy-Cole v roku 2006 Zobraziť galériu (7)
Victoria Beckham s Cheryl Tweedy-Cole v roku 2006 (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Okruh priateliek tejto módnej ikony sa opäť o niečo zúžil. Jej teraz už bývalé kamarátky Cheryl Cole a Katie Price totiž nevedia zabudnúť na to, že sa im obrátila chrbtom v trpkých chvíľach, keď ju najväčšmi potrebovali. Victoria sa na ne jednoducho vykašľala!

Porotkyni britskej speváckej súťaže X-Factor sa zrútil celý svet vo chvíli, keď sa dozvedela o sexuálnom pomere svojho manžela Ashleyho s kaderníčkou. Zdrvená Cheryl dodnes nevie prehrýzť, že Victoria jej neponúkla pomocnú ruku ani rameno pre plač, a to aj napriek tomu, že podobným manželským peklom si prešla so svojím vlastným mužom Davidom.

V kamarátskom vzťahu s bývalou spajskou sa popálila aj manželka Petra Andreho - Katie Price. Iróniou pritom je, že išlo o navlas rovnaký problém ako v prípade Cheryl, a síce o chlapskú neveru.

Katie sa o absolútnom nedostatku empatie zo strany britskej módnej návrhárky posťažovala v rozhovore pre magazín OK!, ktorý neváhala zasvätiť do celého príbehu: "Keď som spoznala Victoriu, chodila som s Danom Bowersom. Podviedol ma a ona mi neposkytla žiadnu oporu." Ako sa neskôr ukázalo, David svoju frajerku podvádzal s Victoriinou kamarátkou, čo nepríjemnú situáciu rozhodne neuľahčilo.

Trojica pohnevaných dievčat si doteraz verejne do vlasov neskočila, isté napätie medzi nimi však stále cítiť. Cheryl napríklad nedávno vyhlásila, že šaty z Victoriinej kolekcie sú pre staršie ženy a ona sama by si také handry nikdy neobliekla.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!  

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu