Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Nový trik Victorie Beckham: Chudne vďaka videohrám

Victoria Beckham Zobraziť galériu (9)
Victoria Beckham (Zdroj: SITA)

MILÁNO - Šikovnej speváčke sa podarilo spojiť príjemné s užitočným. Najnovšou cestou pomáhajúcou udržiavať jej postavu sa stala originálna hracia konzola.

David (33) vymyslel pre svoju manželku perfektný vianočný darček. Namiesto drahých šperkov a krásnych šiat sa tým najlepším darčekom stala populárna hra Nintendo Wii. Jej hranie vyžaduje aktívny pohyb pred televíznou obrazovkou a tak sa hráči môžu zapotiť skoro ako pri normálnom športe.

Známa hviezda používa hru na spaľovanie nadbytočnej váhy. Vynikajúca pizza a cestoviny z talianskej kuchyne sa už stihli odzrkadliť na Victoriiných (34) krivkách, odkedy sa presťahovali na iný kontinent.

„Victoria tu hru miluje. Môže ju hrať s deťmi a pritom stále zhadzuje kalórie. Len dúfam, že z nej nebude zase len kosť a koža,“ žartuje známy slávnej manželskej dvojice.

Okrem zaujímavého spôsobu chudnutia prezradila bývalá členka Spice Girls aj svoje novoročné predsavzatie. Tým je obmedzenie nakupovania topánok s vysokými opätkami, ktoré sa jej vraj už nezmestia do šatníka.


Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!  

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu