Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Kate Winslet opustila umierajúceho frajera... A teraz ľutuje!

Kate Winslet Zobraziť galériu (6)
Kate Winslet

LOS ANGELES - Zdá sa, že novopečená sexica vôbec nie je taká nezištná, ako o sebe vyhlasuje. Na povrch totiž vyplávala pravda o jej sebeckom počine spred jedenástich rokov, kedy sa bez hanby vykašľala na priateľa v jeho posledných chvíľach. A dôvod? Kariéra!

Kate žila v partnerskom zväzku s hercom a scenáristom Stephenom Tredrom celých päť rokov, až kým ich vzťah neukončila Stephenova zákerná rakovina kostí. Herečke však zjavne "v zdraví aj v chorobe" vtedy ešte veľa nehovorilo a namiesto láskyplnej starostlivosti zutekala rovno do náručia Leonarda DiCapria, pretože natáčanie Titanicu bolo práve v plnom prúde.

Keďže pôvabná blondínka uprednostnila svoju rozvíjajúcu sa kariéru pred opaterou nevládneho Stephena, stihla už len jeho pohreb, ktorý sa uskutočnil v Londýne krátko po ukončení práce na Titanicu. Niet sa preto čo čudovať, že Kate doteraz sužujú mučivé výčitky svedomia: "Keď sa obzriem späť, želám si, aby som tam bola. Až do trpkého konca. Odišiel veľmi rýchlo a stále mi tieto okamihy vŕtajú v hlave."

Herečka, ktorá je v súčasnosti vydatá za režiséra Sama Mendesa svoju ubolenú dušičku kŕmi úbohým ospravedlnením, že rozchod bol Stephenovým zbožným prianím. Z jeho strany išlo vraj o obrovský dôkaz lásky, ktorú k nej pociťoval. Škoda, že rovnako zaľúbená nebola aj Kate, ktorá momentálne sarkasticky vyhlasuje, že svojho zosnulého partnera stále miluje a navždy bude.

 

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu