Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Divoška Katy Perry: Cez deň Červená čiapočka, v noci zvrhlý Santa!

Zobraziť galériu (9)
(Zdroj: SITA)

ANAHEIM – Americké celebrity reagujú na obdobie Vianoc tými najrozličnejšími spôsobmi. Nová hviezda sa na svojom vystúpení rozhodla upútať nielen spevom, ale aj extravagantným oblečením.

Mladá speváčka Katy Perry (24) zaznamenáva v súčasnej dobe enormný nárast popularity, ktorým už ohrozuje mnoho svojich ostrieľaných kolegov. Jej znamenitý hlas dostáva na čelo hitparád jeden chytľavý hit za druhým, vďaka čomu sa z nej formuje úplne nový teenagerský idol s doplna natrieskanými koncertmi.

Katy dorazila na svoje Kalifornské vystúpenie v zaujímavých červených šatách, jemne pripomínajúc dievčinu z obľúbenej rozprávky pre tých najmenších. Vtedy však ešte nikto netušil, že sa večer premení na ženského Santa Clausa, ktorý odspieva jej najznámejší singel o speváčkiných lesbických skúsenostiach.

Napriek značnému zneváženiu vianočnej postavičky neobišiel singel I Kissed a Girl bez patričného úspechu, ktorý už Katy považuje za samozrejmosť.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!  




Katy Perry - I kissed a Girl


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu