Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Katy Perry a Rihanna: Santa už našiel svoju diablicu!

Kate Perry a Rihanna Zobraziť galériu (13)
Kate Perry a Rihanna (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Katy Perry už nejaký čas šíri horúcu predvianočnú atmosféru vo svojom sexy kostýmčeku Santa Clausa. V piatok večer však mala dokonalé diabolské garde v podobe kolegyne Rihanny v čiernych krátkych šatách z latexu!

Obe spievajúce krásky sa spolu s ďalšími hudobnými hviezdami stretli na tohtoročnom charitatívnom podujatí s názvom Z100 Jingle Ball, ktoré sa konalo na námestí Madison Square Garden v New Yorku. Na pódiu sa postupne vystriedali nositelia zvučných mien ako Chris Brown, Lady GaGa, Natasha Bedingfield či rapper Ne-Yo.

Svojím hriešnym imidžom narobila rozruch predovšetkým Rihanna, ktorá si tentokrát sado-maso kostým nechala doma. Namiesto neho totiž ukázala sexy nôžky, odhalila rameno a vzbudila nejeden žiadostivý pohľad. Chladným určite nezostal ani jej súčasný frajer Chris Brown, s ktorým si čokoládová kráska opäť zaspievala duet.

Zvodne tvarované dolné partie predviedla aj ďalšia príťažlivá speváčka - Lady GaGa. Priliehavým bielym trikotom, rukavicami až po lakte a blond vlasmi vyzerala ako dokonalý prototyp nebeského anjela. Medzi Katy a Rihannou by partiu rozhodne netrhala.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu