Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Vyznanie Britney Spears: Justin ju zruinoval

Justin bol pre Britney možno životnou láskou Zobraziť galériu (9)
Justin bol pre Britney možno životnou láskou (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Popová princezná odhalila ďalšie pikantné podrobnosti z jej biografického dokumentu s názvom For The Record. Po prvýkrát sa rozhovorila o trpkej pravde okolo rozchodu s Justinom Timberlakom, ktorý jej v živote spôsobil totálnu katastrofu!

Zdá sa, že Britney vie dodržať slovo a ak fanúšikom sľúbila, že v exkluzívnom filme obnaží dušu, myslela to naozaj vážne. Po šiestich rokoch si so smútkom uvedomuje, že lavínu šialeností v podobe oholenia hlavy či hospitalizácie na psychiatrii spustilo práve stroskotanie jej vzťahu so spevákom.

26-ročná hudobná hviezda považovala frajera za súčasť slávy a všetkého, čo dosiahla. Keď v roku 2002 od nej odišiel a postavil sa na vlastné nohy s novým sólo albumom, Britney sa zrútil celý svet a zostala jej len prázdna samota: "Cítila som sa tak osamotená. Nikdy som skutočne nechcela premýšľať nad realitou nášho rozchodu, nikdy som tomu nečelila - jednoducho som utiekla."

Sexy blondínka priznáva, že si musela prejsť dlhú cestu, aby sa dostala tam, kde je teraz. Jej útechou je predovšetkým vedomie, že "tam vonku fungujú aj ľudia, ktorí sú na tom oveľa horšie". Podľa jej slov, už nie je "cool kočkou" a svoje démony porazila najmä vďaka hudbe, ktorá pre ňu znamená tú najúčinnejšiu terapiu.

Pre skalných fanúšikov a všetkých zvedavcov len pripomíname, že dokument zo života tejto úspešnej speváčky bude mať svoju premiéru 30. novembra na hudobnej stanici MTV






For The Record - Art Is My Therapy


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu