Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Dara, dosť! Je z teba kosť a koža!

Vychudnutá Dara Rolins. Zobraziť galériu (9)
Vychudnutá Dara Rolins. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA – To snáď nemyslí vážne?! Už je vychudnutá až na kosť! Speváčka Dara Rolins (35), ktorá v sobotu odmoderovala hudobnú šou Slávik 2008, sa okrem niekoľkých účesov a rób predviedla aj extrémne chudou postavou.

Jeden z outfitov, v ktorom sa speváčka počas večera predviedla, odhalil aj jej chrbát. A ten pohľad takmer vyrazil prítomným divákom dych. Dôvodom však neboli samotné šaty, ale Darine vychudnuté telo. Už z diaľky jej boli vidieť rebrá a kosti. „Takto nezdravo Dara nevyzerala už dávno,“ pošepkávali si ľudia v hľadisku.

Čo stojí za rapídnym zhodením kilogramov pop divy? Žeby ju malá Laura natoľko vyčerpávala? Alebo je to len Rolinsovej túžba vyzerať opäť štíhlo a sexi? Ťažko povedať... Mama desaťmesačnej dcérky by sa však mala trochu zamyslieť nad tým, či to so zhadzovaním kilogramov predsa len nepreháňa. Takýmto tempom sa to môže okrem jej postavy odraziť negatívne aj na jej zdraví. 

Fotka zachytávajúca holý chrbát Dary Rolins nepotrebuje žiaden komentár.

Dara, dosť! Je z
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: Peter Frolo)

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu