Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Kalisová sa rozohnila na Slávikovi: Ukázala nohavičky!

Neviazaná zábava Miriam Kalisovej. Zobraziť galériu (8)
Neviazaná zábava Miriam Kalisovej.

BRATISLAVA - Seriózna tvár televíznej obrazovky sa zmenila na šantiacu sa dračicu! Moderátorka Miriam Kalisová (22) sa na afterparty Slávika poriadne odviazala. Paradoxne tak urobila až po odchode priateľa Petra Varinského (24), s ktorým vraj majú vo vzťahu krízu.

Miriam Kalisová sa odviazala v spoločnosti muža roka Martina Šmahela (26), jeho brata Mira a herca Viktora Horjána (33). Počas tanca s tromi chlapmi dokonca ukázala to, čo zvyčajne ostáva v spoločnosti skryté - nohavičky! Zaujímavé je, že sa schuti uvoľnila až potom, ako odišiel jej priateľ Peter Varinský. Po jeho boku poslušne stála takmer počas celého večera. No po odchode to začalo...

Na afterparty ostala v spoločnosti sympatického muža Martina Šmahela, s ktorým sa v poslednom čase na verejnosti objavuje čoraz viac. Paradoxne obaja tvrdia, že medzi nimi nič nie je. Zaujímavé však je, že urastený fešák sa iba pred niekoľkými dňami rozišiel s priateľkou Norou. 

Počas sobotňajšieho večera sme vyspovedali Martina, ktorý za zväčša zdržoval pri stole s Miriam Kalisovou a Petrom Varinským. Pri našej otázke, aký majú spolu všetci vzťah, odpovedal nasledovne: „Veľmi príjemný.“  Nám to však nedalo a chceli sme vedieť, či sú naozaj iba kamaráti. „S Peťom áno,“  znelo záhadne z jeho úst. To, ako to medzi ním a markizáčkou naozaj je, zrejme ukáže až čas. Na afterparty po Slávikovi to však vyzeralo všelijako.

Na večierku robili spoločnosť Martinovi okrem Miriam aj brat Miro s hercom Viktorom Horjánom. Ten „vyzvŕtal“ brunetku tak, že okolo stojaci hostia videli, čo nosí tvár televízneho spravodajstva pod šatami. Okrem silonových pančúch si páni obzreli aj moderátorkine nohavičky. Brunetka z toho bola chvíľami dosť nešťastná. Ale bolo už neskoro plakať nad rozliatym mliekom...

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu