Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Angelina Jolie: Poštvala proti sebe budúcich svokrovcov!

Zobraziť galériu (8)

LOS ANGELES - Čiernobiele fotografie, na ktorých Angelina Jolie kojí svoje najmladšie ratolesti, našli odporcov v kruhu blízkej rodiny. Umelecky ladené zábery totiž poriadne rozhnevali rodičov Brada Pitta!

Intímne fotografie, ktoré Brad vyhotovil pre svoju krásnu polovičku, si získali srdcia miliónov fanúšikov po tom, čo sa objavili v novembrovom vydaní módneho a kultúrneho magazínu W.

Na veľké prekvapenie sa prominentný pár nestretol s pochopením u staršej generácie Pittovcov. Starí rodičia malých dvojičiek, Bill a Jane, totiž stále neskrývajú svoje pohoršenie, a to vskutku svojským spôsobom.

Dedko Bill sa rozhodol, že sa k celej záležitosti nebude vyjadrovať, čo podľa jeho slov v konečnom dôsledku znamená jediné - je poriadne nabrúsený. O niečo zhovorčivejšia je babka Jane, ktorá v krátkosti vysvetlila svoje stanovisko: "Angelina a Brad využívajú svoje deti ako nástroj marketingovej kampane, čo považujem za neprijateľné."

Herecký pár Brangelina udržiava s magazínom W dlhý a korektný vzťah. Ich vzájomná spolupráca začala ešte v roku 2005 prostredníctvom fotografa Stevena Kleina a jeho umeleckej série zvanej Domestic Bliss.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu