Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Brad Pitt: Podvádzal Jennifer s Angelinou?

Brad Pitt a Angelina Jolie. Zobraziť galériu (7)
Brad Pitt a Angelina Jolie. (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Hoci párik médiám vždy predhadzoval pomerne bezkonfliktný priebeh ich spoločného zoznámenia, pravda možno nie je až taká jednoduchá. Angelina si totižto znova raz nedala pozor na jazyk.

Verzia pre verejnosť bola krásna ako z romantického filmu. Partneri si podľa nej padli do oka počas natáčania filmového trháku Pán a Pani Smithovci, kde sa z nich stali len veľmi dobrí kamaráti. Ako inak, veď bol Brad v tom čase vždy ešte zadaný s Jennifer Aniston.

Pre interview s novinami New York Times sa sexi herečka asi nechtiac preriekla. Na otázku, kedy si jej deti budú môcť pozrieť ich film o tajných agentoch, odpovedala: „Nie každý človek má možnosť vidieť film, kde sa jeho rodičia do seba zaľúbili.“

Matku šiestich detí v súčasnosti sužujú iné problémy. Chystá sa na rozumný rozhovor so svojim najstarším synom Maddoxom (7). Ten už vraj vyrástol do zvedavého obdobia, čo by mohlo spôsobiť jeho zoznamovanie sa s mocou internetového vyhľadávača.

„Mohol by vyhľadať moje meno a nájsť si nejaké sexi obrázky, alebo prečítať o sebe niečo, čo nie je pravdivé,“ obáva sa Angelina (33).



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu