Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Angelina Jolie: Deti mi ničia sexuálny život!

Angelina Jolie Zobraziť galériu (6)
Angelina Jolie (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Zdá sa, že hollywoodsku bohyňu krásy s plnými perami, Angelinu Jolie (33), radosť z materských povinností opúšťa, a to poriadne rýchlym tempom. Nedávno sa totiž posťažovala, že kvôli deťom posteľové radovánky s manželom Bradom Pittom (44) už nie sú tým, čím bývali.

Angelina sa v júli s príchodom dvojičiek Knoxa a Vivienne stala matkou až šiestich detí. Neboli to však len radosti, ktoré jej týmto pôrodom pribudli. Dnes totiž s poľutovaním v hlase priznáva, že s Bradom musia doslova bojovať o každú minútu, ktorú môžu stráviť sami a nerušene.

Potomkovia prominentného páru "Brangelina" pravdepodobne nie sú veľmi samostatní a dokážu byť aj poriadne otravní. Podľa slov sexy herečky nepomôže ani zamknutie dverí, pretože deťúrence im na ne prídu jednoducho zaklopať.

Súkromie spomínaná dvojica nenájde ani v kúpeľni uprostred noci. Angelina ich zúfalú situáciu krátko opísala slovami: "Často sa snažíme urobiť si spoločný kúpeľ osamote, posedieť si vo vani a porozprávať sa. Ale deti počujú vodu a chcú skočiť k nám."

Bez ratolestí v pätách sa rodičovský párik v sobotu poprechádzal po červenom koberci pri príležitosti premiéry Angelininho nového filmu The Changeling (Podhodené dieťa). Zvodná kráska v ten deň ukázala okrem svojich dokonalých kriviek aj svoje vynovené tetovanie na ľavom ramene. K súradniciam miest narodenia jej prvých štyroch detí tak konečne pribudli i súradnice miesta, na ktorom svetlo sveta uzreli júlové dvojičky.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu