Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Veľkorysá Gwen Stefani: Jej najmladší syn papá ako pravý aristokrat!

Gwen Stefani Zobraziť galériu (8)
Gwen Stefani (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Populárna speváčka a úspešná módna návrhárka Gwen Stefani všetkým svojim kolegyniam ukázala, ako sa stať príkladnou matkou. Na dôkaz toho, že by svojmu dvojmesačnému synčekovi dala aj to posledné, mu kúpila novú lyžičku. Za štyritisíc amerických dolárov!

Pôvabná blondínka v auguste priviedla na svet už v poradí druhé dieťatko, ktoré splodila so svojím manželom Gavinom Rossdalom. Správu o tom, s akou lyžičkou malý Zuma Nesta Rock momentálne stoluje, s radosťou vytrúbili do sveta speváčkini kolegovia zo skupiny No Doubt.

V skutku pôsobivý príborový doplnok je vyrobený z pravého striebra a nechýbajú na ňom ani diamanty, ktorými je bohato vyzdobený. Výrobok pochádza z dielne exkluzívneho klenotníctva Chrome Hearts. "Gwen ju proste miluje. Sama sebe by také niečo nikdy nekúpila, a to ju práve robí tak výnimočnou," prezradil o detskom zázraku speváčkin blízky priateľ.

39-ročná hudobná hviezda, ktorá má ešte jedného syna Kingstona (2), stále zápasí so svojou popôrodnou hmotnosťou. Divoký apetít jej totiž akosi bráni odolať vyprážaným jedlám a sendvičom, vďaka čomu sa úbohá Gwen cíti ako "obrovský dom".



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu