Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Britney Spears, Gwen Stefani a Jenny McCarthy na jednej párty

Britney Spears, Gwen Stefani a Jenny McCarthy Zobraziť galériu (11)
Britney Spears, Gwen Stefani a Jenny McCarthy (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Sexice Britney, Gwen a Jenny nemali k sebe nikdy obzvlášť blízko. Dôvod na spoločnú párty sa však po rokoch našiel. Prečo sa tri populárne blondíny konečne stretli?

Britney totiž usporiadala veľkolepú narodeninovú oslavu pre svojich dvoch synov. Chýbať nemohla jej rodina ale ani preslávené hollywoodske hviezdy so svojimi ratolesťami.

Zatiaľ čo Jayden James Spears dovŕšil 2 roky už 12. septembra, jeho starší brat Preston tretie narodeniny oslávil o deň neskôr. Napriek tomu Britney neváhala tieto dve udalosti skĺbiť do jednej pompéznej párty, ktorá sa konala v dome jej priateľky Adrienne Maloof-Nassif v Los Angeles.

Oslavy sa takisto zúčastnila i rodina popovej princeznej – sestra Jamie Lynn, ktorá prišla so svojou čerstvo narodenou dcérkou Maddie Briann, ako aj otec Jamie a matka Lynne.

Pozvanie neodmietli ani prominentní hostia vrátane speváčky Gwen Stefani, ktorá priviedla svojho dvojročného syna Kingstona. Zúčastnila sa aj priateľka Jima Carreyho, Jenny McCarthy. Tá sprevádzala šesťročného syna Evana.

O tom, že všetko bolo pripravené špeciálne pre chlapcov, svedčili mini motorizované autíčka vyrobené na objednávku. Atmosféru výborne dotvárali obrovské nafukovačky či taniere a koláč v tvare žltého nákladiaku.

Ako prezradil jeden zo zúčastnených, „Chlapci dostali tony narodeninových darčekov. Britney so svojou rodinou im zorganizovala naozaj jedinečnú párty.“ Ešte minulý rok súd zveril opateru synov tejto speváčky do rúk jej exmanžela Kevina Federlina, tento rok dokonca speváčka stratila právo svojich chlapcov navštevovať.

Trpká bitka o poručnícke práva počas tohto leta však dopadla v prospech Britney, ktorá znovu získala prístup ku svojim deťom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu