Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Miro Jaroš: Prichádza o peniaze!

Miro Jaroš Zobraziť galériu (7)
Miro Jaroš

BRATISLAVA – Finalista prvej série SuperStar Miro Jaroš (30) musí riešiť finančné problémy. Keďže prednedávnom kompletne vymenil kapelu, rozhodol sa zmeniť aj svoju „pódiovú" politiku. Tá je zaujímavejšia o to viac, že spevák si vďaka nej naplní vrecká podstatne menej. A vedome!

Aj keď si mnohí mysleli, že upadol do zabudnutia, opak je pravdou. Mirovi Jarošovi sa v poslednej dobe darí. Skladba Spadla z oblakov z jeho aktuálneho albumu sa prekvapujúco dostala medzi najhranejšie slovenské piesne v našich rádiách. O jej popularite svedčí aj fakt, že v rebríčku hranosti sa jej podarilo poraziť Dominiku Mirgovú či Zdenku Prednú.

Ako to už však v hudobnej brandži býva, s chuťou úspechu sú občas spojené aj „hviezdne“ maniere. A tie sa v jeho prípade už do istej miery aj prejavujú „Od vydania nového albumu som sa rozhodol vystupovať len s kapelou, ktorá má päť členov,“ povedal portálu topky.sk Jaroš, ktorý si však pod sebou vedome píli konár.

Na svojom talente sa totiž nenabalí sám. „S honorárom sa so všetkými delím a zarobím si podstatne menej,“ ozrejmuje spevák. A svoje rozhodnutie neplánuje meniť. Superstárista si však z toho prekvapujúco ťažkú hlavu nerobí. „Vôbec mi to nevadí, nakoľko sme jeden tím a prácu chalanov si vážim,“ dodal k celej záležitosti.

Topky.sk prinášajú ako prvé jeho aktuálny hit Spadla z oblakov zo stránky free.sk.  

This text will be replaced


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu