Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Nový klip Maduaru už aj u nás!

Maduar Zobraziť galériu (9)
Maduar

Spoločnosť M&M Brothers Music Group uviedla po 2 rokoch od oficiálneho vydania v zahraničí nový videoklip skupiny Maduar natočený k singlu Hafanana na český a slovenský trh. Ide o úplne novú podobu maduarskeho megahitu z 90-tych rokov, natočenú v Prahe pôvodne určenú len pre zahraničný trh.

Ide o doteraz najvýpravnejší klip skupiny - samotný štáb tvorilo 50 ľudí. Pred natáčaním prebehlo 5 castingov (3 v Prahe, 1 v Bratislave a 1 v Prievidzi), ktorého sa zúčastnilo viac ako 80 českých a slovenských dievčat.

Okrem toho sa v klipe predstavilo aj niekoľko českých tvárí známych z rôznych reklamných kampaní a TV relácií. Predmetný klip mali možnosť vďaka kontraktu skupiny s vydavateľstvom ToCo International vidieť diváci v 11 krajinách sveta. V kanadskej hudobnej stanici BPM TV sa dokonca stal klipom týždňa v hlasovaní divákov.

Momentálne je spolu s ďalšími 2 klipmi skupiny Maduar (One way ticket a Crying rain 007) promotovaný v Severnej Amerike (USA a Kanada) a tento mesiac sa objaví (už ako 3. klip v poradí) aj na videokompilácii londýnskej spoločnosti Mixmash, vďaka čomu sa dostane do rúk DJ-om z celej Európy.

Ako pre M&M Brothers uviedli bratia Matyinkovci: "Mali sme trochu dilemu, či pustiť tento klip aj na Slovensku, pretože väčšina ľudí si nás spája z minulosti práve s touto skladbou a tak by mohli nadobudnúť dojem, že len recyklujeme sami seba. Aj z toho dovodu sme ho v roku 2006 na Slovensku neprezentovali. Bolo nám to však veľmi ľúto, pretože ho považujeme za náš najlepší videoklip, ktorý sme doteraz natočili. A tak sme čakali na vhodnú príležitosť predstaviť ho aj domácemu publiku."

Tá sa naskytla pri príležitosti vydania súčasného albumu "007", ktorý je v podstate kolekciou toho najlepšieho, čo skupina vyprodukovala v 90-tych rokoch, doplnená o jednu novinku - One way ticket.

Skladba Hafanana pri tomto výbere samozrejme nemohla chýbať a tak dozrel čas aj na slovenskú premiéru jej nového videoklipu. Ako perličku môžeme uviesť, že podľa aktuálnych informácií sa tento singel aj s klipom objavil vo vzdialenej Indii.

 

Maduar - Hafanana

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu