Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

IMT Smile nakrútia na Barrandove najdrahší klip vo svojej histórií

IMT Smile Zobraziť galériu (4)
IMT Smile

PRAHA - Prešovská pop-rocková skupina IMT Smile absolvuje už o niekoľko dní nakrúcanie najdrahšieho videoklipu v histórii kapely.

V pražskom štúdiu Barrandov bude formácia združená okolo speváka Ivana Táslera pripravovať vizuálnu podobu letného hitu Mám krásny sen (Hawaii), ktorý už niekoľko týždňov kraľuje rozhlasu na Slovensku. "Samotné nakrúcanie bude v pondelok a utorok a bude rozdelené na dve časti. Podľa scenára vo videoklipe vystúpia všetci členovia skupiny. Tí si budú predstavovať svoje sny, v ktorých bude účinkovať niekoľko modeliek," povedal dnes klávesák Miro Tásler.

Jeden zo zakladajúcich členov IMT Smile tiež prezradil, že jednou z modeliek bude aj aktuálna držiteľka ocenenia Miss Slovensko Edita Krešáková. "Tento videoklip bude vôbec najdrahším v našej histórii. Naša skupina má k dispozícii celý štáb vrátane produkcie a preto verím, že výsledok bude stáť za to," pokračoval Tásler. Aj keď klávesák a zároveň manažér prešovskej kapely presne nevedel, koľko bude celé nakrúcaní stáť, tak odhadol, že náklady určite presiahnu 800-tisíc slovenských korún (26 555 €).

"Financovanie si zobralo na starosť štúdio Barrandov," odpovedal Tásler na otázku, odkiaľ zobrala skupina toľko peňazí na jediné video. Najdrahší videoklip aký kedy bratia Táslerovci urobili, absolvuje premiéru niekedy v polovici septembra, presný dátum bude známy až po nakrúcaní a strihačských prácach. Už dnes je ale jasné, že veľký letný hit Mám krásny sen (Hawaii) bude od začiatku jesene zaujímavý nielen pre rádiá, ale i pre televízie.





IMT SMILE - Mám krásny sen (Hawaii)



IMT SMILE - Myslím že može byť


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu