Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Majka z Gurunu fičí na Jarošovi!

Miro Jaroš Zobraziť galériu (9)
Miro Jaroš

Vo výbere krstných mám pre svoje albumy je finalista prvej série Superstar Miro Jaroš vskutku originálny. Po ťažko prekonateľnej Norike Mojsejovej, ktorá krstila Mirov debut, sa napäto očakávalo kto bude krstiť jeho druhý album Tlaková níž.

Miro naozaj nenechal nič na náhodu. Pretože na planéte Zem nikoho originálnejšieho ako paničku z Pereša nenašiel, odbehol si za krstnou mamou rovno na inú planétu mliečnej dráhy. Noriku tak určite zatienila minimálne na celý večer Majka z Gurunu. Áno, tá z televízneho seriálu, ktorý sa vysielal v premiére v čase čiernobielych televízorov, keď Miro možno prechádzal z materského mlieka na Sunar. A nakoľko Majkina planéta sa údajne nachádza ešte v Mliečnej dráhe, krstilo sa pravým nefalšovaným mliekom.

Moderoval Maťo Landl, ktorý sa v seriáli objavil tiež a netajil prekvapenie nad oživením Majky. Všetkému je na príčine jedna zo skladieb albumu s názvom Spadla z oblakov. Miro ju na krste aj zaspieval so svojou novou kapelou a nedá sa nepriznať, že spieva naživo skvele. V kapele má dokonca aj huslistu, ktoré ozvláštnili nielen atmosféru, ale aj celú Mirovu produkciu.

Z pojašeného mladíka, ktorý mal hlave všetky farby, omotaný krk kožušinou sa stal distingvovaný mladý muž v košeli a kravate. Pravdou je, že celý večer riešil dilemu, či mať rukávy na košeli krásne zhrnuté a zapnuté, alebo si ich vyhrnúť, nakoľko v klube Kartell bolo priam neznesiteľné teplo. A tak si pôvodne nechal dolu, potom pomaly počas pesničiek vyhŕňal vyššie a vyššie. Špeciálne tanečné kreácie predviedol práve počas pesničky Spadla z oblakov a tak zostáva len veriť, že v tretej sérii Let‘s Dance bude mať svoje miesto aj na parkete.

Svojím druhým albumom určite potvrdí, že sa v muzike vyzná, a že mu miesto v slovenskom pomyselnom šoubiznise právom patrí.

Sklamaním trošku bolo, keď vysvitlo, že Majka z Gurunu nie je originálna Zuzka Pravňanská, ale herečka Oľga Belešová, ktorej však slúži ku cti, že sa svoje role zhostila bravúrne a predviedla aj chôdzu po vode. Z pohára vyliala na podlahu vodu a prešla po nej vo svojich zázračných čižmičkách akoby nič.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu